Vroon Meubelstofferinghttp://www.vroonmeubelstoffering.nl

www.kunst-en-licht.nl 


- vormgevers, ontwerpers verlichtingsornamenten, waaronder prachtige kroonluchters, met veel passie aangestuurd door Joze ten Have, ze bedenken de mooiste ontwerpen, nemen de tijd voor een passend ontwerp, voor een project of voor een woonhuis, het is een feest om met de mensen van Kunst en Licht te werken, gezamenlijke projecten o.a. voor winkel opticien een grote plafondlamp, voor trouw-raadzaal gemeentehuis hanglampen gepolijste r.v.s.bollen, prachtig!!, voor de zolder, tevens trouwlocatie museum de Koperen Knop een kroonluchter, en diverse particuliere opdrachten.

www.patrice-aarts.nl 


- vriendin die ook -in het vak- zit, dikke vriendinnen vanaf onze interieuropleiding, zij verovert met haar ontwerpen Noord-Nederland, ik opereer vanuit Zuid-Nederland, samen dromen we ervan ook heel Midden-Nederland te veroveren met onze idee-en.

www.vroonmeubelstoffering.nl

- fijn meubelstoffeerbedrijf waar ik veel in opdracht geef, grote collectie stoffen, waar ik een deel van ook thuis te Huize 64 in de kast heb, en erg belangrijk, mijn jongste zus werkt daar als meubelstoffeerder, erg leuk!!!

www.rivertrotters.nl 


- MIJN vereniging, samen met heel veel andere enthousiaste basketballers zijn we al jaren met veel plezier actief in en rondom het basketbalveld.

www.aspecialcase.nl of bedenontbaait.nl


  1. -grafisch vormgeving van een vriendin, tevens ontwerpster van deze website

  2. -tevens runt zij een bed en breakfast, uit eigen ervaring een hartelijke ontvangst, rustgevende overnachting en als verrassing een uitgebreid ontbijt, een aanrader!

www.koperenknop.nl

www.vanvliet-sliedrecht.nl

www.hervormdcentrum.nl

www.hghg.nl


- binnenkort een beschrijving van deze links...

In verband met een ombouw naar een nieuwe site, zijn sommige pagina's niet meer beschikbaar.

Voor actueel werk, bekijk mijn Facebookpagina.


Wij vragen om uw begrip.