Huize 64

blogs

blogs

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
blogs

leest u mee?

Ik houd van het schrijven van verhalen, zoals ook te lezen in mijn publicaties. Daarom deel ik hier met regelmaat over zowel mijn lopende zakelijke projecten als ook de projecten waar ik in privésfeer mee bezig ben. Leest u mee?

blogs

30 juni 2022

Zomerse projecten

Bij Huize 64 is altijd wat te doen: ben ik niet aan het werk aan mooie projecten, dan ben ik thuis wel in de weer met allerhande klusjes. En dat is waarom de zomer zo heerlijk is!

Lees verder »
29 juni 2022

Huize 64 Logies

Het voorhuis is omgetoverd tot een prachtige logies voor twee personen. Wilt u ook overnachten in de sfeer van Huize 64? Dat kan vanaf 4 juli!

Lees verder »
Tips & inspiratie

publicaties

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keren een column of artikel mogen schrijven voor onder andere het tijdschrift Woonstijl en het AD. In Woonstijl hield ik de lezers op de hoogte van de ‘wederopbouw’ van mijn eigen woning, waarin ik ook handige woontips verwerkt heb. Ik deel deze publicaties dan ook graag op mijn website, zodat u deze ook nog met veel plezier en op uw tijd kunt lezen. 

projecten

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs