Huize 64

project

bedrijfspand

project

bedrijfspand

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
renovatieproject

Kantoorpand Deurenfabriek Van der Plas

mijn geleverde diensten

het project

Op een late dinsdagavond, na de basketbaltraining in de sporthal, vroeg directeur Kees aan mij: ‘Jij doet toch iets met kleurtjes en zo?’

En zo begon het meedenken: inventariseren wat mocht blijven, wat in de toekomst veranderd diende te worden, en wat per direct moest veranderen. Er was altijd koffie, een grap, een lach en veel vriendelijkheid van alle medewerkers van het kantoor en vanuit de fabriek. Kortom, een fijne plek om te komen.

Een ordner vol plannen. Prioriteit: eerst de kantine. De keuken bleef, de oude tegelvloer werd omgeruild voor een PVC vloer, er kwam een systeemplafond in en om de akoestiek in de ruimte nog verder te verbeteren kwam er een 6 meter breed akoestisch doek. De ingang vanuit de fabriek werd vernieuwd, de oude vitrage voor de ramen werd ingewisseld voor een zonwerend rolgordijn en op alle buitenramen kwam een strook one-way-vision folie met het logo van de Deurenfabriek. Het meubilair werd vernieuwd: zitbanken, tafels, een ‘stamtafel’ en kleurrijke stoelen werden ingekocht.

Inmiddels is de kantine tot volle tevredenheid in gebruik. Als ik langs de Deurenfabriek rijd, denk ik steeds met plezier terug aan deze mooie adviesklus en de fijne samenwerking.

moodboard met indelingsvoorstel

oud

voor de renovatie

bouw

tijdens de renovatie

nieuw

na de renovatie

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs