Huize 64

aan deze website wordt gewerkt

Interieuradvies

Huize 64 geeft onafhankelijk interieuradvies en werkt samen met diverse aannemers, stoffeerders, meubelmakers en leveranciers. Huize 64 heeft jarenlange ervaring in huis op zowel de zakelijke, als particuliere markt en helpt het interieur creëren dat bij u past. Ook is advies mogelijk voor de (her-)indeling van tuin en terras, evenals advies voor het herstofferen van meubilair. Advies kan variëren van een enkel uur advies, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan, tot complete projectbegeleiding. 

advies gewenst?

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Via het contactformulier kunnen we een afspraak maken voor dergelijk gesprek van ongeveer een uur. Daarin bespreken we samen uw wensen en mijn werkwijze en tarief. Wellicht is onze ontmoeting een goede start voor verrassend advies en een plezierige samenwerking. Afhankelijk van de grootte van uw opdracht kan ik gelijk aan de slag of plannen we een vervolgafspraak.

Tarieven

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis; wel worden de reiskosten buiten Hardinxveld-Giessendam in rekening gebracht. 

De reiskostenvergoeding bedraagt €0,40 per gereden km. 
Het uurtarief dat daarna wordt doorgerekend is €48,00.

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. 

adviespakket 1
Adviesgesprek op locatie, ca. 2 uur. Mondelinge inspiratie, advies over indeling, sfeer en kleur. Mogelijke oplossingen van uw woonvragen, inzicht in kleur- en materiaalstalen, tips voor adressen van leveranciers. U kunt zelf aan de slag met deze tips en adviezen.
Kosten: €85,00
adviespakket 2
Als pakket 1, aangevuld met inmeten van de ruimte en het betreffende meubilair, plattegrond op schaal met twee indelingsvoorstellen, kleur- en materiaalvoorstel, aanvragen van kleur- en materiaalstalen. Tweede bezoek op locatie, ca. 2 uur, toelichting voorstel.
Kosten: € 350,00
advies op maat
Aanvullingen op pakket 1 en 2, o.a. verlichtingsplan, ontwerp maatwerk meubilair, aanvragen offertes, begeleiding verbouwing, contact met aannemer en leveranciers: o.b.v. uurloon. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken we een schatting van het aantal uren, zodat u inzicht in de kosten hebt en houdt.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Laat hieronder dan een uw gegevens en een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen, contact met u op.