Huize 64

project

nieuwbouw

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
nieuwbouwproject

interieuradvies Stichting Buitenhof

mijn geleverde diensten

het project

Dit project vergeet ik nooit meer. De bewoners, ik zie ze graag. En wat een ontzettend mooi initiatief van vele ondernemers bij elkaar. Ik mocht zitting hebben in de bouwcommissie, als afgevaardigde van de interieurcommissie en ik mocht overal over mee denken. Van indelingen, op maat gemaakte onderdelen, grote keuken, wasruimte, woonruimte, tot aan een aantal appartementen van de bewoners. Kortom: een grote klus, en de opening was een feest!

indelingsvoorstel gemeenschappelijke ruimte

Buitenhof Huize 64

indelingsvoorstellen appartementen

architect

tekeningen

bouw

tijdens de bouw

nieuw

na de bouw

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs