Huize 64

project

renovatiewoning

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
renovatieproject

renovatie woonhuis Alblasserdam

mijn geleverde diensten

het project

Via vrienden waar ik een jaar daarvoor de renovatie van hun woonhuis had begeleid kwam deze familie bij Huize 64 terecht.

Het ging om een woonhuis dat met veel liefde was ingericht en ook met plezier werd bewoond.

Maar er stonden wat wensen open:

  • De keuken meer betrekken bij de woonkamer;
  • Meer ruimte rondom de eettafel waar de familie veel zat;
  • De haard eruit;
  • Nieuwe raambekleding/gordijnen.


Ik mocht luisteren, meedenken, indelingsplannen maken en advies geven over materialen en kleuren. Een gewaagd plan kwam hier uit voort. Muurtje tussen de huidige keuken en de eetkamer eruit, een open keuken. Even slikken, want het knusse keukenhoekje waar jaren aan gegeten en gespeeld was verdween met dit plan. Het grote dressoir met tv werd verschoven naar de zithoek, zodat rondom de eettafel meer ruimte ontstond, mede door de open keuken. De twee mooie houten hoge open vakkenkasten werden ook verschoven, en de grote haardombouw werd vervangen door een losstaande houtkachel. Strak. Mooi. De nieuwe keukenfronten aan de kamerzijde kregen een aparte groen/blauwe kleur, Fenix. Die kleur werd doorgezet in de nieuwe transparante gordijnen. Prachtig geheel zo. Fijn wonen. Mooie gesprekken. Waarvoor mijn dank weer groot is dat ik hieraan heb mogen bijdragen.

oude situatie

indelingsvoorstel

oud

voor de renovatie

nieuw

na de renovatie

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs