Huize 64

project

renovatiewoning

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
renovatieproject

renovatie woonhuis in Zaltbommel

mijn geleverde diensten

het project

Via een eerder geleverd advies bij vrienden van de familie kwam ik in Zaltbommel terecht. Mond-op-mond reclame bleek opnieuw het beste te werken, waarvoor dank!

Een huis dat ongeveer 40 jaar geleden met veel liefde door de familie was bedacht en gebouwd. Het moest er toch maar eens van komen: een nieuwe keuken, en ook was de vloerbedekking en het meubilair aan vervanging toe. De warmte die het huis uitstraalde moest blijven, dat was een eis. Maar hoe dan?

Ik mocht meedenken, richting geven en mee inkopen. Er werd keihard gewerkt door de familie. Prachtig sfeervol resultaat. Alle lof voor de keuzes die de familie zelf maakte. In de keuken kwam wandbreed fotobehang met een herinnering aan verre reizen. Een ruime zithoek in de woonkamer. Prachtige nieuwe keuken. En ook werd de bijkeuken ‘aangepakt’: met een door de heer des huizes zelf gemaakte wasmachinekast. Kantoor, hal en toilet werden ook gerenoveerd. De warmte in het huis is gebleven, wat past bij de bewoners. Fijne klus. Fijne mensen. Tijdens een recent ‘nazorg’ bezoek ontmoette ik een tevreden familie. En dan ben ik ook blij!

indelingsvoorstel

oud

voor de renovatie

bouw

tijdens de renovatie

nieuw

na de renovatie

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs