Huize 64

project

renovatiewoning

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
renovatieproject

renovatie woonhuis te oud-alblas

mijn geleverde diensten

samengewerkt met

het project

Naar aanleiding van goede ervaringen van mijn klant met interieuradvies bij bedrijfskantoren, ben ik gevraagd voor het maken van een plan voor hun woonhuis. Ze woonden er inmiddels al 25-30 jaar en mij is gevraagd mee te denken over de indeling van de woonkeuken en de kamer. Maar de vraag was ook: hoe gaan we dit aanpakken? Welke aannemer kiezen we en in welke volgorde moeten we alles doen. Naast het ontwerp en het maken van indelingsschetsen, werd ik daarom ook verantwoordelijk voor het verbinden van de uitvoerenden aan de klant. Uiteindelijk mocht ik ook een ontwerp maken voor een haardopbouw met kasten en een TV-hoek. Deze is later door een plaatselijke meubelmaker gemaakt. Al met al hebben we ontzettend fijn samengewerkt met elkaar en hebben we een fijne woonkeuken/kamer kunnen creëren waar de klant zich weer thuis kan voelen.

oude indeling

Keuken Oud-Alblas Huize 64

indelingsvoorstel

oud

voor de renovatie

bouw

tijdens de renovatie

nieuw

na de renovatie

samenwerking

met keukenhof

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs