Huize 64

project

bedrijfspand

project

bedrijfspand

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦
renovatieproject

renovatie Zalencentrum De Parel

mijn geleverde diensten

het project

Door het bestuur van Zalencentrum De Parel ben ik gevraagd om mee te denken over de renovatie van het centrum. De wens was om het het gebouw, gebouwd in de 70-er jaren, weer up-to-date en aantrekkelijk te maken. Het verwezenlijken van een nieuwe logistieke indeling van de gehele verdieping, met als specifieke onderdelen een grote hal met open uitstraling, een trapopgang naar de eerste verdieping, nieuwe toiletgroepen, het volledig renoveren van een keuken met bar en het opknappen van het ‘stoffige’ interieur. Ik ben gestart met een indelingsschets van de hal en entree met de bar/uitgiftebalie met daarachter een keuken die vanuit alle zalen goed bereikbaar zou zijn. Vooral de logistieke indeling van de verdieping was een belangrijk punt van de gehele renovatie. Dit vind ik fantastisch om te bedenken, echt mijn expertise! 

Het mooie aan dit project was dat vele plaatselijke leveranciers hebben meegewerkt aan de uitvoering van deze omvangrijke renovatie. Zo ook mijn zus, die een van de blikvangers van de ruimte, een riante hoekbank, heeft gestoffeerd. Ik kom zelf regelmatig in de Parel, voor werk, voor kerk, voor interieuradviesjes: het is een vertrouwd gebouw waar ik graag kom en waar altijd koffie voor me klaar staat. Wat een fijne mensen en wat kijk ik met plezier en genoegen terug op dit fantastische project! 

indelingsvoorstel verdieping

Zalencentrum de Parel Huize 64

indelingsvoorstel bar

Zalencentrum de Parel Huize 64
oud

voor de renovatie

bouw

tijdens de renovatie

nieuw

na de renovatie

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs