Huize 64

BLOGS

◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦ advies voor binnen en buiten ◦ projectbegeleiding ◦ ontwerp op maat ◦

Zomerse projecten

Altijd iets te doen

Zomer, heerlijk! Lange lichte avonden, de verleiding is groot om tot laat door te blijven klussen. In het huis, de tuin, de boomgaard, het tuinhuis, het voorhuis: er is altijd wel wat te doen. Voorbereidingen voor de nieuwe buurtverlichting tijdens de gondelvaart in september zijn ook in volle gang en er staan dan altijd een aantal gezellige buurtavonden op de planning.

En als het lukt, is het zo heerlijk om aan het eind van de avond met de benen omhoog zomaar even wat te zitten. Genieten van het groen wat er uit knalt in dit jaargetijde, prachtig. 

Tuinplan in de maak

Naast al die privé klusjes mag ik meedenken voor verschillende projecten. Ik heb een tijdje geleden een tuinplan gemaakt wat momenteel wordt uitgevoerd, met daarin een stoere afscheiding van grote vierkante hardhouten palen met verschillende hoogten, neergezet in een halve maan. Gras ertegen aan de ene kant, hortensia’s ertegen aan de andere kant. Grind rondom de beplanting. Stap voor stap onderweg naar een mooie strakke tuin. Wat een fijne klus!

Keuzes, keuzes, keuzes

En een nieuw prachtig woonhuis met polderzicht en een appartement op een prachtlocatie in Gorinchem. Ik mag meedenken en op weg helpen met advies wat betreft de keuze van vloer- en raambekleding, behang en kleuren op de wanden. Het blijft het leukste  als ‘mijn mensen’ zelf weloverwogen keuzes maken uit de wirwar van brochures en boeken, en zo hoort het ook!

Ik heb geluk: vertrouwen krijgen en mogen meedenken tijdens verbouwingen en meelopen op een druk stukje van het leven. Het blijft een mooi vak.

maak een afspraak

Verrassend advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

particulier

renovatiewoning

Bent u van plan een deel van uw huis onder handen te nemen of heeft u recent een bestaande woning gekocht en gaat u beginnen aan een grote renovatie?

particulier

Huize 64 - Woonadvies voor binnen en buiten

nieuwbouwwoning

Heeft u recent een nieuwbouw-woning aangekocht of begint u binnenkort aan de bouw van uw nieuw huis?

zakelijk

Zalencentrum de Parel Huize 64

bedrijfspand

Is uw bedrijfskantoor toe aan een nieuwe stijl en indeling? Of heeft u recentelijk een nieuwe kantoorruimte aangekocht die vanaf het begin moet worden opgeknapt en ontworpen?

interieuradvies, begeleiding & ontwerp

Voor zowel de particulier als ook de zakelijke klant bied ik advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.

nieuwste blogs

nieuwste blogs